Geef jij ons het laatste zetje?

We hebben nog een gat in de begroting te overwinnen en dan kan het Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn 2023 doorgaan. Om er op 5 mei een knalfeest van te maken, hebben we ook jouw hulp echt nodig. Sponsor jij mee?

Voor 95% klaar

Alle artiesten staan onder optie, het festivalterrein is ingedeeld, de toiletten en beveiliging zijn geregeld en aan food & drinks geen tekort. Zodra de begroting rond is, kunnen we iedereen een GO geven. 

Sponsorpakketten

Helaas hebben we nog een gat in de begroting te overwinnen, voordat we het festival 100% kunnen bevestigen. Geef jij ons het laatste zetje? We hebben verschillende vaste sponsorpakketten. 

Download hier als pdf.

Meer of minder kan altijd. Ook kan je sponsoren met advertentieruimte, drukwerk, etc. Of val echt op met een out-of-the-box actie op het festivalterrein. Neem contact met ons op via info@alphensbevrijdingsfestival.nl.

Bekijk hier de Alphense bedrijven die al sponsor zijn.